Pincho med ankpaté
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!
Ingredienser
|
Baguette
|
4 skivor |
|---|
|
Ankpaté
|
100 g |
|---|---|
|
Fikonmarmelad
|
1 msk |
|
Färska fikon i klyftor
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera med t ex de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
72 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 10,2 % | 1,8 g |
| Fett: | 4,9 % | 0,4 g |
| Kolhydrater: | 84,9 % | 15 g |