Pincho med ankpaté

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Pincho med ankpaté

Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Ankpaté
100 g
Fikonmarmelad
1 msk
Färska fikon i klyftor
1

Gör så här

  • Rosta eventuellt bröden.
  • Lägg ankpatén på bröden.
  • Klicka på marmeladen och toppa med fikonklyftor.
Markera receptet som tillagat

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera med t ex de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per st

Energi:

72 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,8 g
Protein: 10,2 % 1,8 g
Fett: 4,9 % 0,4 g
Kolhydrater: 84,9 % 15 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-ankpate/