Petit-four med mango, mynta och vit choklad
2 tim
•
Spröda flarn med len vit chokladkräm, toppad med sötsyrlig mango. En ny favorit bland godbitar till kaffet.
Ingredienser
Flarn:
|
Florsocker
|
1 dl |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
¾ dl |
|
Äggvita
|
1 |
| 3 msk |
Vit chokladkräm:
|
Gelatinblad
|
1 |
|---|---|
|
Vit choklad
|
100 g |
|
Vaniljstång
|
¼ |
| ½ dl | |
| ½ dl | |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Äggula
|
1 |
Topping:
|
Mango
|
½ |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Pressad lime
|
2 |
|
Strimlade myntablad
|
½ dl |
Gör så här
Flarn:
Vit chokladkräm:
Topping:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
82 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 5,5 % | 1,1 g |
| Fett: | 46,4 % | 4,3 g |
| Kolhydrater: | 48,1 % | 9,7 g |