Pestomos med olivbiffar

Pestomos med olivbiffar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Festlig rätt som går lika bra att servera en vardag! Potatismos med god smak av pesto passar bra till biffarna som har inslag av oliver.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Potatismos:

Biffar:

Gör så här

Gör så här

Skala och skiva potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten ca 10 min. Häll av vattnet och mosa potatisen med en stöt direkt i kastrullen. Rör ner mjölk, lite i taget och krydda med salt och peppar. Rör moset luftigt och rör ner peston lite slarvigt, då smakar den mest. Blanda färsen med vitlök, salt, peppar, oliver och grädde. Forma till ovala biffar. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag