Pepparrotscheesecake
2 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Förrätt
•
Härligt god med smak av pepparrot. Perfekt ihop med renstek eller rökt lax.
Ingredienser
|
Digestivekex
|
15 |
|---|---|
| 50 g |
Fyllning:
|
Gelatinblad
|
4 |
|---|---|
| 500 g | |
| 2 dl | |
|
Finriven pepparrot
|
½ dl |
|
Strösocker
|
1 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det är trevligt att servera cheesecaken i runda bitar. Använder du ett mått som är 6 cm i diameter får du ut 8 st. Serveras den hel på traditionellt vis, blir det 8-12 portioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
291 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 12,8 % | 9,2 g |
| Fett: | 59,2 % | 19,5 g |
| Kolhydrater: | 28 % | 20,1 g |