Pepparrotscheesecake
2 tim 20 min
Buffé
Förrätt
•

Härligt god med smak av pepparrot. Perfekt ihop med renstek eller rökt lax.
Ingredienser
Digestivekex
|
15 |
---|---|
50 g |
Fyllning:
Gelatinblad
|
4 |
---|---|
500 g | |
2 dl | |
Finriven pepparrot
|
½ dl |
Strösocker
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det är trevligt att servera cheesecaken i runda bitar. Använder du ett mått som är 6 cm i diameter får du ut 8 st. Serveras den hel på traditionellt vis, blir det 8-12 portioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
291 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,8 % | 9,2 g |
Fett: | 59,2 % | 19,5 g |
Kolhydrater: | 28 % | 20,1 g |

