Pepparkaka med ädelostsmetana

15 min Buffé
Pepparkaka med ädelostsmetana

Imponera på glöggminglet! Servera rostad mjuk pepparkaka med en mild kräm av ädelost och smetana.

Ingredienser

140 g
2 dl
Pepparkakor eller
Mjuk pepparkaka
10 skivor

Gör så här

  • Smula osten i en bunke. Tillsätt smetana och mixa snabbt samman till en kräm.
  • Rosta de mjuka pepparkaksskivorna.
  • Bred krämen på pepparkakorna eller de rostade skivorna.
Klart!

Smörstek eller rosta munsbitar av mjuk pepparkaka i ugnen. Låt svalna och bred krämen på pepparkakan. Dekorera ev med lingon.

Näringsvärden, per styck inkl hård pepparkaka

Energi:

88 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 2 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 7 g
https://www.arla.se/recept/pepparkaka-med-adelostsmetana/