Pepparkaka med ädelostsmetana
15 min
Buffé
Tillbehör
•
Imponera på glöggminglet! Servera rostad mjuk pepparkaka med en mild kräm av ädelost och smetana.
Ingredienser
| 140 g | |
| 2 dl | |
|
Pepparkakor eller
|
|
|
Mjuk pepparkaka
|
10 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Smörstek eller rosta munsbitar av mjuk pepparkaka i ugnen. Låt svalna och bred krämen på pepparkakan. Dekorera ev med lingon.
Näringsvärden, per st
Energi:
139 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 8,2 % | 2,8 g |
| Fett: | 61,1 % | 9,6 g |
| Kolhydrater: | 30,7 % | 10,5 g |