Pepparkaka med ädelostsmetana

15 min Buffé Tillbehör
Pepparkaka med ädelostsmetana

Imponera på glöggminglet! Servera rostad mjuk pepparkaka med en mild kräm av ädelost och smetana.

Ingredienser

140 g
2 dl
Pepparkakor eller
Mjuk pepparkaka
10 skivor

Gör så här

  • Smula osten i en bunke. Tillsätt smetana och mixa snabbt samman till en kräm.
  • Rosta de mjuka pepparkaksskivorna.
  • Bred krämen på pepparkakorna eller de rostade skivorna.
Markera receptet som tillagat

Smörstek eller rosta munsbitar av mjuk pepparkaka i ugnen. Låt svalna och bred krämen på pepparkakan. Dekorera ev med lingon.

Näringsvärden, per st

Energi:

139 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,2 g
Protein: 8,2 % 2,8 g
Fett: 61,1 % 9,6 g
Kolhydrater: 30,7 % 10,5 g
https://www.arla.se/recept/pepparkaka-med-adelostsmetana/