Ädelostkräm

Ädelostkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Ädelostkräm passar utmärkt att servera till glöggen och är riktigt gott till pepparkakor, torkad frukt och nötter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

  • pepparkakssticks
  • dadel
  • torkad aprikos
  • blandade nötter t ex valnötter

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Mosa osten med en gaffel. Blanda ost och kvarg. Forma krämen till ägg med hjälp av två skedar. Servera med tillbehören.

Tips:

Pepparkakssticks bakas lätt av färdig pepparkaksdeg som kavlas och skärs till långa sticks. Lägg dem på smorda plåtar och grädda enligt förpackningen.

Pepparkakssticks kan bytas ut mot pepparkakor.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag