Penne med svamp och pinjenötter
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Servera pastan med såsen direkt i pannan! Ett superknep är att hälla av pastan någon minut tidigare än anvisningarna säger, al dente alltså, och låta den koka färdigt i den krämiga såsen. Strössla över rostade pinjenötter och njut!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta penne, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Champinjoner
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Pinjenötter
                                            
                                     | 50 g | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Babyspenat
                                            
                                     | 65 g | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 2 krm | 
| 50 g | 
| 
                                            
                                                Nymalen svartpeppar
                                            
                                     | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
564 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g | 
| Protein: | 14,6 % | 20,3 g | 
| Fett: | 34,8 % | 22,2 g | 
| Kolhydrater: | 50,6 % | 70,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    