Penne med svamp och pinjenötter
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Servera pastan med såsen direkt i pannan! Ett superknep är att hälla av pastan någon minut tidigare än anvisningarna säger, al dente alltså, och låta den koka färdigt i den krämiga såsen. Strössla över rostade pinjenötter och njut!
Ingredienser
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Rostade pinjenötter
|
50 g |
|
Champinjoner
|
500 g |
| 1 msk | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Babyspenat
|
65 g |
| 2 dl | |
| 50 g | |
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
578 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g |
| Protein: | 15,3 % | 21,8 g |
| Fett: | 34,1 % | 22,3 g |
| Kolhydrater: | 50,6 % | 71,8 g |