Pastasås med zucchini

Pastasås med zucchini

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

15 min

Krämig pasta med krispig zucchini, fyllig parmesan och cheddar samt knapriga pinjenötter. Så enkelt och så gott!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala zucchini med potatisskalare och fortsätt skala långa, tunna strimlor. Värm såsen under omrörning. Vänd ner zucchinistrimlorna och blanda med pastan. Strö över ost och pinjenötter vid servering.

Tips:

Du rostar enkelt pinjenötterna i en medelvarm, torr stekpanna. När de gyllene är de klara. Rör då och då och akta så att de inte bränns.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 66 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag