Pastasås med zucchini
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Krämig pasta med krispig zucchini, fyllig parmesan och cheddar samt knapriga pinjenötter. Så enkelt och så gott!
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
|
Zucchini
|
½ |
| 1½ dl | |
|
Rostade pinjenötter
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Du rostar enkelt pinjenötterna i en medelvarm, torr stekpanna. När de gyllene är de klara. Rör då och då och akta så att de inte bränns.
Näringsvärden, per port
Energi:
617 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,5 g |
| Protein: | 15,4 % | 23,4 g |
| Fett: | 35,6 % | 24,8 g |
| Kolhydrater: | 49 % | 74,4 g |