Pastalåda med spenat
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Pastalåda är jättebra att laga i stor sats och frysa in eller ta med till jobbet som matlåda. Välj gärna fullkornspasta som har lägre GI, och du gör kroppen extra glad.
Ingredienser
|
Pasta penne
|
200 g |
|---|---|
|
Fryst spenat
|
250 g |
|
Rökt skinka
|
200 g |
|
Ägg
|
4 |
| 4 dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Skinkan kan bytas ut mot kalkon.
Näringsvärden, per port
Energi:
419 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 29,7 % | 30,7 g |
| Fett: | 30,4 % | 14,4 g |
| Kolhydrater: | 39,9 % | 41,2 g |