Pastadeg
2 tim
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
•
Att göra sin egen pasta är kul och inte alls svårt. Allra bäst blir den när den kavlas i pastamaskin. Din hemgjorda pastadeg kan du använda till allt från fylld ravioli eller tortellini, pappardelle, spaghetti eller lasagneplattor. Gott att servera med ett brynt salviasmör och finriven lagrad ost.
Ingredienser
Pastadeg:
|
Durumvetemjöl
|
5 dl |
|---|---|
|
Ägg
|
2 |
|
Äggulor
|
2 |
|
Olivolja
|
1 msk |
|
Vatten
|
1 msk |
|
Salt
|
¾ tsk |
Gör så här
Pastadeg:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
348 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 16,6 % | 14,2 g |
| Fett: | 22,1 % | 8,7 g |
| Kolhydrater: | 61,3 % | 52,6 g |