Pasta supergreen

Pasta supergreen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

20 min

Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått fin färg och toppa denna superpasta med!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dl Kelda® pastasås mild ost Pastasås Mild ost 8%
  • 300 g tagliatelle
  • ½ dl pumpakärnor
  • 65 g babyspenat
  • 2 dl frysta sojabönor
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk persilja

Gör så här

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rosta pumpakärnorna i torr varm panna.
  2. Värm såsen med spenat och sojabönor. Salta och peppra. Blanda med pastan.
  3. Toppa med persilja och pumpakärnor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 63 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut