Pasta på bondens vis

Pasta på bondens vis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

Pasta med nyskördade grönsaker i en lättlagad och krämig sås med smak av sommar. Strö gärna riven ost över pastan innan servering. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Ansa och dela grönsakerna. Tärna fläsket och knaperstek det i het stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner grönsakerna mot slutet av koktiden. Häll av vattnet och vänd ner fläsktärningarna. Värm crème fraiche och servera till pastan. Strö över riven ost.

Tips:

Sockerärtor kan bytas ut mot sugersnaps.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 595 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 71 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag