Pasta med svampsås

Pasta med svampsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Snabb och enkel pasta med härligt krämig svampsås är perfekt till vardags. Servera gärna med hyvlad, smakrik ost och ruccola på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i kvartar. Skala och skär löken i klyftor. Stek svamp och lök i smör i en panna. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pastan. Toppa med rucola och hyvla över ost vid servering.

Tips:

Svecian kan även bytas ut mot parmesan.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 565 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem