Pasta med svampsås

Pasta med svampsås

Betyg

(47 st)

Snabb och enkel pasta med härligt krämig svampsås är perfekt till vardags. Servera gärna med hyvlad, smakrik ost och ruccola på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i kvartar. Skala och skär löken i klyftor. Stek svamp och lök i smör i en panna. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pastan. Toppa med rucola och hyvla över ost vid servering.

Tips:

Svecian kan även bytas ut mot parmesan.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 565 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem