Pasta med strimlad biff

Pasta med strimlad biff

Huvudrätt
Festlig pasta med strimlad biff i läcker sås med smak av parmesan och tryffelolja. Lyxa till pastan med oxfilé och variera rätten med valfritt nötkött.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med.
  • Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Häll det i pannan. Låt koka 2–3 min. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen.
Klart!
Energi:

500 kcal

Protein: 28 g
Kolhydrater: 58 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Pasta t ex mafaldine
300 g
Lövbiff
300 g
Gul lök
1
Salt
½ tsk
2 msk
2 dl
Vatten
1 dl
Oxfond
1 msk
Olja med smak av tryffel
1 tsk
Babyspenat
70 g