Pasta med sojabönor och citron

Pasta med sojabönor och citron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(98 st)

Vegetarisk pasta med valnötter och sojabönor som är god, fräsch och lättlagad. Den som vill ha extra sting strör över lite torkade chiliflakes.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Grovhacka nötterna och rosta dem i en torr varm stekpanna, låt svalna.
  3. Skala och finhacka vitlöken och stek den i smör-&rapsolja. Tillsätt sojabönor och spenat och låt det fräsa med några minuter. Rör ner färskost och grädde.
  4. Tillsätt citronskal och saft, smaka av med salt. Blanda såsen med pastan. Strö över chiliflakes och valnötter vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 605 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 62 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag