Pasta med pesto och vitlöksstekt svamp
                                
                                     15 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Lättlagad pasta med smakrik svamp och mild pesto på Arla Präst® och mjukstekt vitlök. Vi använder ostronskivling här. Men har du fyndat svamp i skogen går de självklart bra att använda den.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Ostronskivling, tex ostronskivling
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Chilipeppar
                                            
                                     | 1 | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | |
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 65 g | 
Pesto:
| 
                                            
                                                Pinjenötter
                                            
                                     | 25 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 1 dl | 
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 
Gör så här
Pesto:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
860 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g | 
| Protein: | 9,3 % | 19,6 g | 
| Fett: | 56,5 % | 55 g | 
| Kolhydrater: | 34,2 % | 72,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    