Pasta med ostsås och svamp

Pasta med ostsås och svamp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

20 min

Variera den här snabba pastarätten med din favoritsvamp eller fynd från svampskogen om det är säsong.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Halvera champinjonerna. Skala och hacka vitlöken. Fräs svamp, vitlök och persilja i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Lägg undan lite stekta champinjoner till garnering.
  4. Häll såsen i stekpannan och värm. Blanda med nykokt pasta. Toppa med de sparade stekta champinjonerna, soltorkade tomater och lite extra persilja.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Andra goda förslag