Vild köttfärssås

Vild köttfärssås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Köttfärs med timjan och kantareller gör pastasåsen glamorös.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Ansa svampen och dela de stora i mindre bitar. Skala och grovhacka löken. Stek svamp och lök i smör i en panna några minuter. Rör ner färsen så att den blir grynig men inte smulig. Stek ca 5 min. Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser. Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min. Strö över timjan och servera med pasta eller potatis.

Tips:

De färska kantarellerna kan även bytas ut mot 1 burk konserverade á 200g.

Skriv ut

Källa: