Champinjonpasta
30 min
Huvudrätt
•
&format=jpg)
En riktigt smarrig champinjonpasta som är busenkel att laga! Den får sin goda krämighet av syrad grädde. Blanda ner färsk bladspenat precis innan pastan blandas med såsen. Toppa med färskriven parmesan och hackad persilja. Servera direkt!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Nytt
Ingredienser
Pasta
|
360 g |
---|---|
Schalottenlök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Champinjoner
|
250 g |
1 msk | |
Vitt matlagningsvin eller torrt vitt vin
|
1 dl |
3 dl | |
Svampbuljong
|
1 tärning |
Japansk soja
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Babyspenat
|
100 g |
Parmesanost, nyriven
|
2 dl |
---|---|
Färsk persilja, eller basilika
|
1 kruka |
Gör så här

