Rostad blomkålspasta med chili

Pasta med ost- och champinjonsås
Snabbgjord vegetarisk pasta med krämig ostsås och vitlöksfrästa champinjoner.
Ingredienser
Antal portioner
- 300 g pasta fusilli
- 250 g champinjoner
- 1 pressad vitlöksklyfta
-
1 msk Arla® Svenskt Smör
- ½ tsk salt
- 1 krm svartpeppar
-
4 dl Kelda® pastasås mild ost
- 50 g rucola
Gör så här
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Skär ev svampen i bitar. Fräs dem tillsammans med vitlöken i smör. Salta och peppra.
- Värm såsen under omrörning och vänd ner champinjonerna. Blanda såsen med pastan och toppa med rucola.
Näringsvärden, per port
- Energi: 420 kcal
- Protein: 13 g
- Kolhydrater: 62 g
- Fett: 12 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Kelda 2015