Pasta med ost- och champinjonsås
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Snabbgjord vegetarisk pasta med krämig ostsås och vitlöksfrästa champinjoner.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta fusilli, gärna fullkorn
                                            
                                     | 300 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Champinjoner
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Pressad vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 4 dl | |
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 50 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Frys in överbliven kokt pasta. Fyll på med pasta allt eftersom det blir över. Perfekt till gratänger.
Näringsvärden, per port
Energi:
429 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g | 
| Protein: | 14,9 % | 15,7 g | 
| Fett: | 25,2 % | 12,2 g | 
| Kolhydrater: | 59,9 % | 63,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    