Pasta med grönkål och rostad mandel

Pasta med grönkål och rostad mandel

20 min Huvudrätt
Njut av en härligt grön pasta med knapriga mandlar på toppen. Om du vill använda färsk grönkål istället, strimla och fräs på den lite innan du blandar med ostsåsen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Krama ur grönkålen väl. Värm tillsammans med såsen i en kastrull. Krydda med muskot, salt och peppar.
  • Blanda med nykokt pasta. Toppa med saltrostad mandel.
Klart!
Energi:

485 kcal

Protein: 16 g
Kolhydrater: 64 g
Fett: 18 g

Ingredienser

4 dl
Pasta
300 g
Fryst grönkål, tinad
250 g
Malen muskot
1 krm
Salt
2 krm
Svartpeppar
1 krm
Saltrostad sötmandel
1 dl