Pasta med grönkål och rostad mandel

Pasta med grönkål och rostad mandel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

20 min

Njut av en härligt grön pasta med knapriga mandlar på toppen. Om du vill använda färsk grönkål istället, strimla och fräs på den lite innan du blandar med ostsåsen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan. Krama ur grönkålen väl. Värm tillsammans med såsen i en kastrull. Krydda med muskot, salt och peppar. Blanda med nykokt pasta. Toppa med saltrostad mandel.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 64 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut