Pasta med grönkål och rostad mandel

Pasta med grönkål och rostad mandel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

20 min

Njut av en härligt grön pasta med knapriga mandlar på toppen. Om du vill använda färsk grönkål istället, strimla och fräs på den lite innan du blandar med ostsåsen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan. Krama ur grönkålen väl. Värm tillsammans med såsen i en kastrull. Krydda med muskot, salt och peppar. Blanda med nykokt pasta. Toppa med saltrostad mandel.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 64 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Andra goda förslag