Pasta med grönkål och rostad mandel
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Njut av en härligt grön pasta med knapriga mandlar på toppen. Om du vill använda färsk grönkål istället, strimla och fräs på den lite innan du blandar med ostsåsen.
Ingredienser
| 4 dl | |
|
Pasta, gärna fullkorn
|
300 g |
|
Fryst grönkål, tinad
|
250 g |
|
Malen muskot
|
1 krm |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Saltrostad sötmandel
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
490 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7 g |
| Protein: | 15,6 % | 18,8 g |
| Fett: | 32,3 % | 17,9 g |
| Kolhydrater: | 52,1 % | 62,9 g |