Pasta med grönkål- och ostsås
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Vegetarisk pasta som går fort att laga. Solroskärnorna adderar både smak och krisp.
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Fryst grönkål
|
250 g |
| 2½ dl | |
|
Grönsaksfond
|
1 msk |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 1½ dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Saltrostade solroskärnor
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
535 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 15,1 % | 19,9 g |
| Fett: | 32,1 % | 19,4 g |
| Kolhydrater: | 52,8 % | 69,6 g |