Pasta med fläsk, spenat och tärnad ost

Pasta med fläsk, spenat och tärnad ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

20 min

Pasta med mycket grönt och sälta från fläsk. Toppa med rostade valnötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pasta orecchiette
  • 1 dl valnötter
  • 150 g rimmat sidfläsk
  • 65 g spenat
  • 2 dl frysta ärter
  • 1 dl Arla Köket® tärnad ost Tärnad ost 23%
  • 2 krm salt
  • 2 krm nymald svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Grovhacka valnötterna och rosta dem lätt i en torr varm panna. Skär bort eventuell svål på fläsket. Strimla och bryn det i en stekpanna. Tillsätt spenat, ärter och valnötter. Vänd ner det i pastan. Salta och peppra. Toppa med tärnad ost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem