Pasta med fläsk, spenat och tärnad ost

Pasta med fläsk, spenat och tärnad ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

20 min

Pasta med mycket grönt och sälta från fläsk. Toppa med rostade valnötter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Grovhacka valnötterna och rosta dem lätt i en torr varm panna. Skär bort eventuell svål på fläsket. Strimla och bryn det i en stekpanna. Tillsätt spenat, ärter och valnötter. Vänd ner det i pastan. Salta och peppra. Toppa med tärnad ost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa: