Pasta med burrata
40 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Burrata är en blandning av mozzarella och grädde – den yttre delen är som mozzarella, medan insidan är fylld med en krämig blandning av ostmassa och grädde - underbart gott! Att servera denna krämiga ost till pasta med tomatsås är succé! Toppa med rostade pinjenötter och färsk basilika!
Nytt
Ingredienser
Vitlöksklyftor
|
3 |
---|---|
Morötter
|
2 |
Blekselleri
|
2 stjälkar |
1 tsk | |
Tomatpuré
|
2 msk |
Konserverade hela tomater
|
1 burk |
Chili flakes
|
½ tsk |
Vatten
|
2 dl |
Salt
|
1 tsk |
½ dl | |
Färsk basilika
|
½ kruka |
Pasta linguine
|
360 g |
---|---|
Burrata
|
2 |
Färsk basilika
|
½ kruka |
Pinjenötter, rostade
|
25 g |
Kallpressad olivolja
|
1 msk |
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
615 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 12,2 % | 18,5 g |
Fett: | 37,8 % | 26,3 g |
Kolhydrater: | 50 % | 75,5 g |

