Pasta med bacon och haricots verts

Pasta med bacon och haricots verts

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Pasta med en knaprig topping på bacon, rostade solrosfrön och haricots verts. Servera pastan med den goda toppingen och en smakrik tomatsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pasta. Koka frysta haricots verts knappt färdiga. Skala och hacka vitlök. Strimla bacon och stek i stekpanna. Häll bort en del av fettet. Rör i vitlök, solrosfrön och haricots verts. Låt allt fräsa någon minut. Värm såsen. Häll såsen samt bön- och baconröran över pastan.

Tips:

Tycker du om fänkål kan du strimla den och använda istället för haricots verts.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem