Pasta med bacon och haricots verts

Pasta med bacon och haricots verts

Betyg

(27 st)

Pasta med en knaprig topping på bacon, rostade solrosfrön och haricots verts. Servera pastan med den goda toppingen och en smakrik tomatsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pasta. Koka frysta haricots verts knappt färdiga. Skala och hacka vitlök. Strimla bacon och stek i stekpanna. Häll bort en del av fettet. Rör i vitlök, solrosfrön och haricots verts. Låt allt fräsa någon minut. Värm såsen. Häll såsen samt bön- och baconröran över pastan.

Tips:

Tycker du om fänkål kan du strimla den och använda istället för haricots verts.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem