Pasta med bacon och haricots verts
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Pasta med en knaprig topping på bacon, rostade solrosfrön och haricots verts. Servera pastan med den goda toppingen och en smakrik tomatsås.
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Frysta haricots verts
|
250 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Bacon
|
140 g |
|
Solroskärnor
|
2 msk |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Tycker du om fänkål kan du strimla den och använda istället för haricots verts.
Näringsvärden, per port
Energi:
558 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 14,6 % | 20 g |
| Fett: | 30,9 % | 19,5 g |
| Kolhydrater: | 54,5 % | 74,8 g |