Pasta med aubergine och oliver

Pasta med aubergine och oliver

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Pasta med ljuvliga grönsaker - nyttigt, enkelt och gott. Vackert och färgglatt att bjuda på och pastan blir extra god med riven, smakrik ost på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pasta

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Kärna ur paprikan. Skär paprika och aubergine i små tärningar. Strimla purjolöken. Fräs grönsakerna i smör-&rapsolja i en panna. Blanda i sås och oliver. Koka 2-3 min. Riv osten. Servera pastan med sås och ost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem