Pasta med vitost
                                
                                     15 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Sätt grekisk touch på pastan. Snabb, lätt och toppengod.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Pasta, gärna fullkorn
                                            
                                     
                                 | 
                                360 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Gurka
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ | 
| 200 g | |
| 
                                     
                                            
                                                Krossade tomater
                                            
                                     
                                 | 
                                1 burk | 
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Svarta oliver
                                            
                                     
                                 | 
                                1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Välj fullkornspasta så blir det extra nyttigt.
Näringsvärden, per port
Energi:
556 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g | 
| Protein: | 16,7 % | 22,9 g | 
| Fett: | 30,4 % | 19,1 g | 
| Kolhydrater: | 52,9 % | 72,4 g |