Pasta med ägg och sardeller

Pasta med ägg och sardeller

Betyg

(5 st)

Pasta med fullkorn har lägre GI och gör dig mätt längre. Maträtten lånar smak från Ceasarsallad där kapris med pikant sälta, vitlök och senap ger rätten karaktär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan. Skala och skiva vitlök och fräs i smör i en kastrull. Rör i senap och grädde och koka ihop några minuter. Låt sardellerna rinna av, hacka dem och rör ner i såsen. Skala och dela äggen i bitar. Häll såsen över pastan och strö över ägg och ost.

Tips:

Ansjovisfiléer går också bra istället för sardeller.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem