Pasta med ägg och sardeller

Pasta med ägg och sardeller

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Pasta med fullkorn har lägre GI och gör dig mätt längre. Maträtten lånar smak från Ceasarsallad där kapris med pikant sälta, vitlök och senap ger rätten karaktär.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan. Skala och skiva vitlök och fräs i smör i en kastrull. Rör i senap och grädde och koka ihop några minuter. Låt sardellerna rinna av, hacka dem och rör ner i såsen. Skala och dela äggen i bitar. Häll såsen över pastan och strö över ägg och ost.

Tips:

Ansjovisfiléer går också bra istället för sardeller.

Skriv ut

Källa: