Pasta med ädelost

20 min Huvudrätt
Pasta med ädelost

Grönkål, ädelost och grädde är en underbar smakkombination. Låt pastan koka med såsen den sista minuten för bästa resultat.

Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Ingredienser

Pasta
4 port
Champinjoner
200 g
1 msk
Vitlöksklyftor
2
170 g
Skott av grönkål

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Dela svampen i bitar. Fräs i smör-& rapsolja 2-3 min. Tillsätt finriven vitlök och ädelostkräm. Koka upp.
  • Blanda pastan med såsen. Toppa med grönkålsskott.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

499 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 19 g
Kolhydrater: 67 g
Fett: 16 g
https://www.arla.se/recept/pasta-med-adelost/