Pasta alla Norma
•
Pasta alla Norma är en siciliansk pastarätt med tomat och friterad aubergine. En klassisk pasta alla Norma toppas med lagrad ricotta, men vi använder smulad vitost. En lättlagad pasta med massa smak.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
714 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 7 g |
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 78 g |
Fett: | 35 g |
Ingredienser
Pasta penne
|
360 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
4 |
Olivolja
|
1 msk |
Konserverade körsbärstomater
|
2 burkar |
Chili flakes
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Auberginer
|
2 |
Olivolja
|
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
150 g | |
Färsk basilika
|
1 kruka |