Pasta alla Norma
Huvudrätt
Middag
•

Pasta alla Norma är en siciliansk pastarätt med tomat och friterad aubergine. En klassisk pasta alla Norma toppas med lagrad ricotta, men vi använder smulad vitost. En lättlagad pasta med massa smak.
Ingredienser
Pasta penne
|
360 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
4 |
Olivolja
|
1 msk |
Konserverade körsbärstomater
|
2 burkar |
Chili flakes
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Auberginer
|
2 |
Olivolja
|
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
150 g | |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
714 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 7 g |
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 78 g |
Fett: | 35 g |

