Påskpaj
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Vår påskpaj har broccoli, rökt skinka och smakrik riven ost i fyllningen. Påskpajen är jättegod tillsamman med en enkel, fräsch sallad.
Ingredienser
Pajdeg:
Vetemjöl
|
5 dl |
---|---|
200 g | |
Kallt vatten
|
1¼ dl |
Fyllning:
Färsk broccoli
|
500 g |
---|---|
Rökt skinka
|
150 g |
2 msk | |
Vetemjöl
|
1½ msk |
2½ dl | |
Kycklingfond
|
1 msk |
Äggulor
|
2 |
1½ dl |
Uppvispat ägg till pensling
|
1 |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
655 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 20 g |
Kolhydrater: | 43 g |
Fett: | 45 g |

