Påskpaj
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Vår påskpaj har broccoli, rökt skinka och smakrik riven ost i fyllningen. Påskpajen är jättegod tillsamman med en enkel, fräsch sallad.
Ingredienser
Pajdeg:
Vetemjöl
|
5 dl |
---|---|
200 g | |
Kallt vatten
|
1¼ dl |
Fyllning:
Färsk broccoli
|
500 g |
---|---|
Rökt skinka
|
150 g |
2 msk | |
Vetemjöl
|
1½ msk |
2½ dl | |
Kycklingfond
|
1 msk |
Äggulor
|
2 |
1½ dl |
Uppvispat ägg till pensling
|
1 |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
651 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,2 g |
Protein: | 12,1 % | 19,3 g |
Fett: | 61,7 % | 45,4 g |
Kolhydrater: | 26,2 % | 42 g |

