Päronflarn med brie och rostade valnötter
                                
                                     30 min
                                
                                    Dessert
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    En dessert med en botten av smördeg som bakas i ugnen med mandel, smör, honung, päron och brieost. Desserten toppas med rostade valnötter. Enastående!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Castello® Organic brie ekologisk vitmögelost
                                            
                                     | 150 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Skållad, skalad mandel
                                            
                                     | 1 dl | 
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Flytande honung
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Smördegsplatta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Päron t ex Anjou
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Valnötter
                                            
                                     | 1½ dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Havssalt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Sallad t ex endive
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Gör egen smördeg
Näringsvärden, per port
Energi:
494 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,9 g | 
| Protein: | 11,2 % | 13,6 g | 
| Fett: | 76,6 % | 42,8 g | 
| Kolhydrater: | 12,2 % | 14,9 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    