Päroncarpaccio
30 min
Efterrätt
•
Päroncarpaccio är en lätt, fräsch och lite syrlig efterrätt med tunt skivade, marinerade päron med kvarg som smaksatts med len vanilj och mynta.
Ingredienser
|
Fasta gröna päron
|
4 |
|---|---|
|
Vitt vin
|
2 dl |
|
Strösocker
|
100 g |
|
Färsk mynta
|
½ knippe |
|
Rostade pinjenötter
|
35 g |
Vaniljröra:
| 250 g | |
|
Florsocker
|
2 msk |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
384 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,7 g |
| Protein: | 8,4 % | 7,9 g |
| Fett: | 28,3 % | 12,3 g |
| Kolhydrater: | 54,3 % | 51,4 g |