Nytt
Toscapäron
25 min
Efterrätt
•
Toscapäron är en klassiker som förtjänar mer uppmärksamhet! För vad kan egentligen gå fel när man gräddar mjuka, inkokta päronhalvor täckta med knäckig mandeltosca? Servera varma tillsammans med en kula vaniljglass.
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
450 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 3,6 g |
Protein: | 6,5 g |
Kolhydrater: | 47,5 g |
Fett: | 26 g |
Ingredienser
Päron i sockerlag, à 415 g
|
2 burkar |
---|---|
50 g | |
Strösocker
|
2 msk |
Ljus sirap
|
2 msk |
Vetemjöl
|
1½ msk |
½ msk | |
Flingsalt
|
1 krm |
Mandelspån
|
75 g |
Till severing:
Vaniljglass
|
½ liter |
---|