Smördegssnittar med ädelost
30 min
Förrätt
•
Dessa smördegssnittar med ädelost, valnötter, päron och färsk timjan är försvinnande goda. Servera snittarna när de fortfarande är lite varma. En förträfflig start på en härlig fest eller middag!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
273 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 1,6 g |
Protein: | 5,8 g |
Kolhydrater: | 19,2 g |
Fett: | 19,4 g |
Ingredienser
Kyld smördeg
|
250 g |
---|---|
Päron
|
1 |
Färsk timjan
|
2 kvistar |
140 g |
Topping:
Rostade valnötter eller pekannöt
|
1 dl |
---|---|
Flytande honung
|
3 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Färsk timjan eller rosmarin
|