Parmesanstekt fisk med basilikapotatis
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bjud på frasiga fiskfiléer med krämig och god potatis.
Ingredienser
|
Gösfilé eller aborrfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Ägg
|
1 |
|
Ströbröd
|
1 dl |
|
Riven parmesanost
|
1 dl |
Basilikapotatis:
|
Kokt, skalad potatis
|
600 g |
|---|---|
|
Purjolök
|
1 |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Hackad färsk basilika
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
520 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,6 g |
| Protein: | 32,5 % | 41,6 g |
| Fett: | 38,8 % | 22,8 g |
| Kolhydrater: | 28,7 % | 36,8 g |