Parmesangratinerad plattfisk

Parmesangratinerad plattfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

En enkel och mycket god ugnsrätt som går snabbt att förbereda och sedan sköter sig själv i ugnen - smidigt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g rödspättafiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 3 dl Kelda® mild citronsås Mild citronsås
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk torkad dragon
  • ½ dl hackad färsk persilja

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Krydda och vik ihop fiskfiléerna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Droppa över vinägern och häll över såsen. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem