Parmesangratinerad plattfisk
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En enkel och mycket god ugnsrätt som går snabbt att förbereda och sedan sköter sig själv i ugnen - smidigt!
Ingredienser
Rödspättafiléer
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
5 dl | |
Riven parmesanost
|
1 dl |
Ströbröd
|
2 msk |
Torkad dragon
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
361 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 63,2 % | 56,1 g |
Fett: | 23,5 % | 9,6 g |
Kolhydrater: | 13,3 % | 11,8 g |

