Parmalindad rostad potatis med syrlig sås
45 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Tillbehör
•
Småpotatis med sälta från skinka som blir krispig i ugnen. Läckert ihop med den friska såsen.
Ingredienser
|
Delikatesspotatisar
|
16 |
|---|---|
|
Lufttorkad skinka t ex parmaskinka
|
8 skivor |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 msk |
|
Hackad färsk rosmarin
|
1 msk |
Sås:
| 2 dl | |
|
Surkål
|
1 dl |
|
Salt
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Gör din egen surkål! Receptet hittar du på arla.se.
Näringsvärden, per port
Energi:
515 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,3 g |
| Protein: | 15,4 % | 19,5 g |
| Fett: | 20,6 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 64 % | 81,2 g |