Pannbiff med ugnsbakad lök

Pannbiff med ugnsbakad lök

Betyg

(60 st)

Pannbiff med stekt lök är fin svensk husmanskost. Genom att steka löken i ugnen blir den saftig och god.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Lök:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200º. Skala och klyfta lökarna fint. Lägg dem i en ugnssäker form och blanda med timjan, salt, socker och smör-&rapsolja. Stek i mitten av ugnen ca 30 min, rör om då och då. Låt ströbröd och mjölk svälla 5 min i en bunke. Skala och hacka eller riv löken fint. Blanda lök, ägg, salt, peppar och färs med ströbrödet och rör till en slät färs. Forma till 8 biffar och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på medelvärme 3-4 min per sida.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem