Pannacotta med spenat och skaldjur

Pannacotta med spenat och skaldjur

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(110 st)

Läcker pannacotta med lyxig topping av hummer, kräftstjärtar eller räkor. Festligt och underbart gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta från värmen. Lyft upp gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Pressa vattnet ur spenaten. Rör ner spenat, matyoghurt, salt, peppar och vitlök. Häll smeten i 8 formar. Låt stelna i kyl minst 4 tim. Skär skaldjuren i bitar. Blanda olja, citron, persilja och skaldjur. Låt marinera ca 4 tim. Lägg skaldjuren på pannacottan och servera.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem