Pannacotta med sill

Pannacotta med sill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

En salt pannacotta som trivs på sillbordet tillsammans med mörkt bröd och lagrad ost. Det går extra fort med 5-minuterssill.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min. Låt sillen rinna av. Spar lite sill till garnering och grovhacka resten. Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen. Lyft upp gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt det svalna och rör ner sill, salt, peppar, senap, dill, gräslök och sist gräddfil. Häll smeten i 8 små skålar eller vida glas. Låt stelna i kylen i minst 4 tim, helst över natten. Garnera pannacottan med sill, dill och gräslök.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem