Pannacotta med ingefära
3 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
•
En frisk och lättlagad pannacotta på mellangrädde och gräddfil. Fantastisk efterrätt med den klassiska kombinationen ingefära och päron.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
1½ |
|---|---|
| 1½ dl | |
|
Strösocker
|
½ dl |
| 2 dl | |
|
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
|
Hackad färsk rosmarin
|
½ tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Päron t ex Conference
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
232 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 5,6 % | 3,2 g |
| Fett: | 61,7 % | 16,2 g |
| Kolhydrater: | 32,7 % | 18,7 g |