Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär
5 tim
•
Arbetstid: 15 min
•
Servera pannacotta som man gör i Italien - i små kaffekoppar eller glas. Pannacotta smaksatt med espressokaffe är en perfekt avslutning på måltiden.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
1 |
|---|---|
| 2½ dl | |
|
Frystorkat espressokaffepulver
|
1 msk |
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Vaniljsocker
|
½ tsk |
Till servering:
| ½ dl | |
|
Färska björnbär
|
|
|
Italienska mandelskorpor
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
315 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 3,1 % | 2,4 g |
| Fett: | 84,3 % | 30 g |
| Kolhydrater: | 12,6 % | 9,8 g |